Home

Appen

Beställ och betala

direkt i vår app

Med anledning av Covid-19!
Önskar ni att vi kommer ut med er beställning så meddela oss när ni är här. Tack!

Förenkla din beställning – och samla bonuspoäng!

När du handlar i vår app förenklar du din takeaway-beställning. Dessutom får du poäng på varje köp som du kan använda som rabatt på framtida beställningar.

Välj den mat du önskar från vår meny och betala direkt med kort eller Swish. Du får en uppdatering om hur lång tid det är kvar tills din order är klar och en pushnotis när den är redo att hämtas upp. Smidigt va?

Du slipper väntetiden för att beställa och du behöver heller inte köa för att betala. Ladda ner appen redan idag och börja tjäna bonuspoäng!

Hur funkar bonussystemet?

När du handlar valfri maträtt i Rice & Noodles-appen får du en viss del av summan i bonuspoäng. När du sedan nått upp till minst 250 poäng kan du börja använda bonusen som rabatt på ett framtida köp.

Exempel: Du handlar en maträtt för 100kr i appen. Det ger dig 50% av priset i bonuspoäng — alltså 50 poäng. Dessa poäng är värda 5kr.

När du samlat ihop till 250 poäng (25kr) så kan du byta in dina poäng mot en rabatt på ditt köp.

Du håller enkelt koll på hur många bonuspoäng du har under ”Konto” i appens meny.

Så här enkelt är det:

Börja med att ladda ner vår app från App Store eller Google Play och skapa ett användarkonto. Sök på ”Rice & Noodles” så dyker den upp.

1. Gå till ”Mat” i menyn längst ner och bläddra bland våra smakrika rätter. Lägg till det du är sugen på och gå vidare till ”Dryck” för att komplettera med kolsyrat vatten eller en svalkande läsk.

2. När du lagt till allt du önskar går du till varukorgen och kontrollerar att du fått med allt du önskar. Här kan du också fylla i kommentar, rabattkod eller aktivera personliga erbjudanden som ligger i appen. Gå sedan vidare till betalningen.

3. Välj att betala med kort eller med Swish. Här har du också en andra möjlighet att aktivera eventuella erbjudanden som vi lagt in i appen. Har du samlat ihop tillräckligt med bonuspoäng så aktiveras rabatten automatiskt (du kan välja att inte använda bonuspoängen om du vill spara till ett kommande köp). Scrolla ned och klicka på den gröna ”Betala”-knappen.

4. När betalningen är genomförd får vi beställningen till oss. Vi informerar dig om den uppskattade tillagningstiden och du kan enkelt hålla koll i appen hur lång tid det är kvar innan ordern är redo att hämtas upp.

5. När vi är klar med din beställning får du en pushnotis i appen och en bekräftelse som du kan visa upp på plats när du hämtar upp din mat.